Knjigovodstvene usluge Batajnica,Knjigovodja Batajnica

Agencija Pengo

Knjigovodstvena agencija ,,Pengo” je agencija sa višedecenijskim iskustvom i sa sedištem u Batajnici – opština Zemun u Beogradu.

Knjigovodstvene usluge

U pružanju knjigovodstvenih usluga i strucnog finansiskog savetovanja je vec godinama od velike pomoci svojim klijentima u Zemunu, Batajnici i okolini.

Naši klijenti su dugogodišnji saradnici, i u nama vide partnere koji im omogućavaju da svoj posao vode sigurno i uz punu podršku lokalnog knjigovođe – Zemun, Batajnica i okolina.

Dugogodišnji je pretplatnik na Privredni savetnik, Informativno poslovni centar i uvek je u toku sa novim izmenama zakona.

Kao redovni učesnici savetovanja, i stručnih predavanja, Agencija Pengo je uvek upućena u najnovija dešavanja u svetu knjigovodstva i uvek spremna da svojom strušnosću i iskustvom odgovri na potrebe klijenata u skladu sa svim promenama na tržistu. Bilo da ste se nalazite u Zemunu, Batajnici ili bližoj okolini, Agencija za knjigovodstvene usluge- Pengo vam stoji na raspolaganju svakim radnim danom od 9.00h do 20.00h.

Pozovite nas i zakažite sastanak

063/246-169


Knjigovodstvene usluge na lokalu Zemun, Batajnica i okolina.

Ako ste malo, srednje ili veliko preduzeće iz Zemuna, Batajnice ili okoline Agencija Pengo vam stoji na raspolaganju.

Agencija Pengo pruža usluge vođenja poslovnih knjiga, izrada kalkulacija PDV evidencije, izrade završnog računa, osnivanja preduzeća registracija radnje.